Budapest talán legjobb helyszíne a Bohém Étterem, amennyiben céges évzáró rendezvényt vagy bulit tervez. A különterem sokféleképpen berendezhető, színpadi is jár hozzá!


CÉGES ÉVZÁRÓ BULI ILLETVE RENDEZVÉNY A BOHÉM ÉTTEREM KÜLÖNTERMÉBEN

Őszintén – ki ne akarna céges évzáróra a MÜPA épületébe menni? Ez az épület, és az a lenyűgöző panoráma, ami az ide érkezőket fogadja egyszerűen lélegzetelállító mindegyik évszakban. Habár télen nagy sétákat nehéz tenni a hideg miatt, mindenkinek jól eshet egy kis szellőztetés a buli hevében, amire mi lehetne tökéletesebb, mint a Duna partja?


FERGETEGES CÉGES ÉVZÁRÓ BULI ILLETVE RENDEZVÉNYHELYSZÍN BUDAPESTEN

A Bohém Étterem különtermében minden adott ahhoz, hogy egy tökéletes céges évzárón vehessen részt. A terem 100 fő befogadására alkalmas, és mivel hangszigetelt, így garantált, hogy nem zavarnak senkit, akármilyen jó hangulatú is legyen a rendezvény. A Pódiumterem süllyeszttet belső világítással, beépített színpaddal, hang- és fénytechnikával rendelkezik, így természetesen ezzel sem kell foglalkoznia.


A LEGJOBB CÉGES ÉVZÁRÓ HELYSZÍN BUDAPESTEN

Az étterem különleges hangulatával, és az ünnephez illő ételekkel várja az év végén bulizni vágyó vendégeket. A Bohém étterem konyhafőnöke Pásztor Krisztián, aki friss nyersanyagokból, magyar termelők alapanyagaiból készíti az ételeket az étterem és a rendezvények vendégei számára. Ráadásul a MÜPA épületében kialakított cukrászműhelyben készülnek a kézműves péksütemények, cukrásztermékek is.

SZERVEZZE HOZZÁNK RENDEZVÉNYÉT

AJÁNLATKÉRÉS