KARÁCSONYI PARTI HELYSZÍN BUDAPESTEN

Közeleg az év vége, és ideje elkezdeni a karácsonyi bulik, céges partik, rendezvények szervezését. Budapesten erre a legjobb helyszínt a MÜPA-ban található Bohém Étterem biztosítja.

Közeleg a karácsony és még nem talált megfelelő helyszínt az év végi bulinak? Szerintem nem érdemes tovább keresnie, ugyanis nálunk mindent megtalál, ami a tökéletes karácsonyi bulihoz kell! Teljes körű szervezést biztosítunk rendezvénye számára, így önnek szinte semmi mással nem kell foglalkoznia, mint hogy jól érezze magát nálunk.


JÓ HANGULATÚ KARÁCSONYI BULI, CÉGES PARTI A BUDAPESTI BOHÉM ÉTTEREMBEN

Különtermünk 100 fő vendéglátására alkalmas, külön színpaddal rendelkezik, ráadásul a hang-és fénytechnikáról is mi gondoskodunk. Önnek annyi lesz csupán a dolga, hogy a meghívott vendégekkel együtt élvezze különtermünk meleg, elegáns hangulatát, a személyzet figyelmes kiszolgálását és az ünnephez illő fenséges fogásokat, melyeket természetesen helyben készítünk minden esetben.


AMIT A BOHÉM ÉTTEREM KÍNÁL: A LEGJOBB KARÁCSONYI BULI, CÉGES RENDEZVÉNYHELYSZÍN BUDAPESTEN

Garantáltan nem fog csalódni, ha minket választ, ugyanis mindent megteszünk, hogy ön és vendégei a lehető legjobb hangulatban tölthessék el az év egyik legfontosabb eseményét, együtt emlékezhessenek meg a közös sikerekről, boldog pillanatokról. Ebben a lenyűgöző panoráma és a Duna közelsége szintén igen nagy segítségükre lehet érkezéskor és távozáskor egyaránt.

SZERVEZZE HOZZÁNK RENDEZVÉNYÉT

AJÁNLATKÉRÉS