KÖNYVBEMUTATÓ HELYSZÍN

A MÜPA épületében található Bohém Étterem különterme olyan rendezvényeknek is otthont ad, mint például egy könybemutató. Legyen szó kis létszámú eseményről, vagy akár több, mint 100 főről, mi maximálisan kielégítjük a vendégek igényeit. A színpad és a berendezés pedig adott, így tulajdonképpen nincs más dolga, mint néhány órát önfeledten eltölteni nálunk.


KÖNYVBEMUTATÓ HELYSZÍN BUDAPESTEN A MÜPÁBAN

Ne keressen tovább, mert ennél ideálisabb helyszínt biztosan nem talál, ha könyvbemutatót szeretne tartani. A MÜPA hangulata garantáltan elvarázsol majd mindenkit, aki ide látogat, a tágas terek, az elegáns hangulat és a kultúra közelsége mindenkit lenyűgöz majd.


A BOHÉM ÉTTEREM BUDAPEST LEGTÖKÉLETESEBB KÖNYVBEMUTATÓ HELYSZÍN LEHET

A Bohém Étterem különterme több, mint 100 fő kényelmes fogadására lett kialakítva, így tökéltes helyszíne lehet akár egy könyvbemutatónak is. Saját színpaddal rendelkezik, a technikai berendezésről pedig mi gondoskodunk, így nem kell aggódnia a rendezvény lebonyolítása miatt.


EXKLUZÍV KÖNYVBEMUTATÓ HELYSZÍN BUDAPESTEN

Olyan környezetben tarthatja könyvbemutatóját, ami mindenkit elvarázsol. Meleg, kellemes hangulatú berendezés, elegáns dekoráció várja vendégeit, akik így teljes kényelemben fogják magukat érezni. Személyzetünk mindent elkövet a figyelmes és segítőkész kiszolgálás érdekében, erről a kifinomult étel-és italválasztékunk is gondoskodik.

SZERVEZZE HOZZÁNK RENDEZVÉNYÉT

AJÁNLATKÉRÉS