RENDEZVÉNYHELYSZÍNÜNK

A Bohém Étterem 150 férőhelyes különterme, mely sok különleges alkalomnak adott tökéletes rendezvényhelyszínt, már önmagában is exkluzív megjelenésű, hangulatos megvilágítással és gyönyörű tapétával borított falakkal és színpaddal rendelkezik.

KARÁCSONYI VACSORA / BULI

Ünnepelje a Karácsonyt a MÜPA-ban!

Részletek

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ

120 fős különtermünk tökéletes helyszíne a sajtótájékoztatóknak.

Részletek

WORKSHOP

Nyugodt körülményeket, kivettőt és választható étel-és italkínálatot biztosítunk.

KÖNYVBEMUTATÓ

Mutassa be könyvét kultúránk egyik meghatározó épületében!

Részletek

CÉGES PARTI

Ünnepeljék meg a cég sikereit nálunk, elegáns környezetben, a MÜPA épületében!

KONFERENCIA

Rendezzen konferenciát nálunk, állófogadással, ebédmenüvel!

DÍJÁTADÓ

Ha igazán stílusos díjátadót akar tartani, hozza csapatát a MÜPA-ba!

ÉVÉRTÉKELŐ / ÉVNYITÓ / ÉVZÁRÓ

Ellegáns helyszín.

Részletek

TRÉNING / TOVÁBBKÉPZÉS

Techikai felszereltség és megnyugtató atmoszféra jellemez minket.

EGYÉB RENDEZVÉNY

Ha a fenti listában nem szereplő rendezvényeket is örömmel vendégül látjuk. Írja meg nekünk elképzeléseit!

BUDAPESTI RENDEZVÉNYHELYSZÍN, KÖZPONTI ELHELYEZKEDÉSSEL

A Bohém Étterem és budapesti rendezvényhelyszín remek elhelyezkedéssel rendelkezik. Budapesten, a 9. kerületi Komor Marcell utca 1. szám alatt található meg rendezvényhelyszínünk, amely a Művészetek Palotájában, annak hangversenyterme mellett helyezkedik el. A Müpában számtalan felfedezni való élmény várja, melyek közül egyik budapesti rendezvényhelyszínünk is! Nálunk kellemesen töltheti el idejét különleges hangulatú termeinkben, amelyek közelségében a világ híres zenészei szoktak muzsikálni.


BUDAPESTI RENDEZVÉNYHELYSZÍN, ELEGÁNS TERMEKKEL

A Bohém Étterem termei és belső megjelenése a nagyvárosi, modern eleganciát idézik. A budapesti rendezvényhelyszín kialakításakor figyeltünk arra, hogy bármilyen célközönség jól érezze magát nálunk. Ennek fontos eleme a belső dizájn. Kellemesen színes belterekkel, gyönyörű tapétákkal, hangulatvilágítással és fényekkel, elegáns bútorokkal és kiegészítőkkel igyekeztünk a megfelelő hangulat megteremtésére.

BUDAPESTI RENDEZVÉNYHELYSZÍN, SOKÉVES TAPASZTALATTAL

Sokéves fennállásunk óta számos vendég megfordult már a Bohém Étterem és budapesti rendezvényhelyszín falain belül. Bízza ránk a rendezvényszervezés minden nyűgjét, s baját! Ön elmondja ötleteit és mi megvalósítjuk! Önnek csak a vendégek értesítéséről kell gondoskodnia, míg mi minden egyéb szervezési feladatot leveszünk a válláról. Mi és szakképzett vendéglátóink arra törekszünk, hogy maximális elégedettséggel távozzanak tőlünk! Így a hét minden napján, teljes odaadással dolgozva, mindent megteszünk az egyedi igények kielégítése érdekében is!


BÁRMILYEN ESEMÉNYRE TÖKÉLETES BUDAPESTI RENDEZVÉNYHELYSZÍN

A Bohém Étterem és budapesti rendezvényhelyszín tökéletes választás bármilyen esemény megrendezésén is gondolkodik. Tapasztalataink azt mutatják, hogy vendégeink sokféle eseményre választanak rendezvényhelyszíneket. Legyen szó nyilvános vagy privát eseményről, nálunk egyszerre akár 120 fő is élvezheti egymás társaságát! Ismerjük az üzleti rendezvények csínját-bínját! Lehetőséget biztosítunk a legtöbb céges vagy magán rendezvény lebonyolítására is! A Bohém Étteremben várjuk Önt és kedves vendégeit privát hangulatú üzleti megbeszélésre, céges meetingre, egy finom üzleti ebédre vagy vacsorára, fogadásra, különféle megbeszélésekre, konferenciákra és sajtótájékoztatókra, de akár céges karácsonyi partikra is! És még számtalan egyéb lehetősége is van, ha belénk fekteti bizalmát és minket bíz meg a rendezvényszervezéssel!

AJÁNLATKÉRÉS