SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ HELYSZÍN BUDAPESTEN

A MÜPA lenyűgöző épületében található Bohém Étterem 120 fős különtermet biztosít budapesti sajtótájékoztató helyszíneként. Különleges terek, elegáns berendezés, exkluzív étel-és italkínálat garantálja a sajtótájékoztatók gördülékeny lebonyolítását.


SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ HELYSZÍN BUDAPESTEN A BOHÉM ÉTTEREMBEN

Ha sajtótájékoztató helyszínt keres, akkor ennél jobbat nem fog találni Budapesten! A MÜPA épületében elhelyezkedő Bohém Étterem olyan vonzó lesz a meghívottak számára, hogy garantáltan pozitív érzelmekkel állnak majd a rendezvény elébe, ez pedig nagyban növelheti annak sikerességét.


BUDAPEST LEGIDEÁLISABB HELYSZÍNE SAJTÓTÁJÉKOZTATÓK RENDEZÉSÉRE

A sajtótájékoztató résztvevőit egy 120 fős különterem várja a legnagyobb kényelemmel. A különterem hangszigetelt, elegáns berendezésű, és saját színpaddal rendelkezik, amely nagyban emeli az esemény színvonalát. A technikáról, a felszolgálásról, az ellátásról mi gondoskodunk, így Önnek tulajdonképpen semmi teendője nem lesz, ha nálunk tartja rendezvényét, segítőkész személyzetünk mindenben készségesen rendelkezésére áll.


A BUDAPESTI BOHÉM ÉTTEREM, MINT SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ HELYSZÍN

A Bohém Étterem különleges helyszínt nyújt, hiszen a MÜPA épültében található. Ez már önmagában egy olyan hangulatot kölcsönöz éttermünknek is, amely át van itatva a kultúrával. Emellett a panoráma is lenyűgöző hatással lesz a résztvevőkre, a sajtótájékoztató előtt, közben vagy akár után is érdemes egy pihentető sétát tenni a gyönyörű sétányon a Duna mentén.

SZERVEZZE HOZZÁNK RENDEZVÉNYÉT

AJÁNLATKÉRÉS