ESKÜVŐI VACSORA
HELYSZÍN BUDAPESTENBOHÉM ÉTTEREM ÉS RENDEZVÉNYHELYSZÍN

150

fő - maximum létszám


243

négyzetméteren


Az esküvő életünk egyik legfontosabb napja, ezért nem mindegy, hogy hol mondjuk ki azt a bizonyos igent. Az ideális esküvő rendezvényhelyszín biztosítja az ünneplők számára a megfelelő körülményeket, megalapozza a hangulatot. Az esküvői helyszín egyik legfontosabb eleme az esküvői vacsora. Válassza a Bohém Éttermet mindezek helyszínéül

SZOLGÁLTATÁSOK / JELLEMZŐK

A Bohém Rendezvényhelyszín teljes technikai felszereltséggel és az Ön kényelmét szolgáló szolgáltatásokkal várja vendégeit!

Konferencia technika
Színpadtechnika
Ruhatár
WIFI
Catering / Étterem
Kivetítő

Őrzött parkoló
Biztonsági szolgálat
Programszervezés
Mozgássérült kialakítás
Légkondícionálás
Sötétíthető terem

AJÁNLOTT ELRENDEZÉS

Az Ön rendezvényéhez az alábbi elrendezést javasoljuk. A virtuális túra gombra kattintva otthonában ülve "bejárhatja" termeinket.

HAGYOMÁNYOS FOGADÁS

Maximum létszám: 150 fő

ESKÜVŐ UTÁNI VACSORA HELYSZÍN BUDAPESTEN, A MÜPA-BAN

Az esküvő életünk egyik legfontosabb napja, ezért nem mindegy, hogy hol mondjuk ki azt a bizonyos igent. A szerelem mindig elveszi az ember eszét, legalábbis valamennyire biztosan, ilyenkor igazán illik ránk a "bohém" szó. Budapesten található az étterem, melyhez igazán passzol teljes jellemiségében ez a szó, ez a Bohém Étterem. Ez a különleges étterem a MÜPA belsejében található, és a név már önmagában is megadja a különleges esküvői vacsora érzését.


ELEGÁNS HELYSZÍN

Hangszigetelt különterem, elegáns környezet és segítőkész személyzet várja, amennyiben nálunk kívánja megtartani esküvő utáni vacsoráját. A maximum 120 fős különtermünkben akár nagyobb rokonság számára is tudjuk biztosítani az esküvő utáni vacsora helyszínét. A résztvevők pedig kifinomult, elegáns, de mégis közvetlen hangulatban tölthetik el életük legfontosabb napját.


GYÖNYÖRŰ KÖRNYEZET

Nem csak a beltér egyedi nálunk, hanem a külső környezet is, hiszen a Duna mellett húzódó MÜPA-ban található éttermünk, amely mellett végigsétálva igazán felejthetetlenné tehetjük életünk legkülönlegesebb napját.

SZERVEZZE HOZZÁNK RENDEZVÉNYÉT

AJÁNLATKÉRÉS