RENDEZVÉNYHELYSZÍNÜNK

A Bohém Étterem 150 férőhelyes különterme, mely sok különleges alkalomnak adott tökéletes rendezvényhelyszínt, már önmagában is exkluzív megjelenésű, hangulatos megvilágítással és gyönyörű tapétával borított falakkal és színpaddal rendelkezik.

KARÁCSONYI VACSORA / BULI

Ünnepelje a Karácsonyt a Müpában! Zárja az évet meghitt hangulatú, elegáns termünkben munkatársaival!

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ TEREM

Széksoros elrendezéssel 70 férőhelyes különtermet és teljes színpadtechnikát biztosítunk sajtótájékoztatója számára.

WORKSHOP / OKTATÁS

Nyugodt körülményeket, kivetítőt, választható étel-és italkínálatot biztosítunk, hogy zavartalanul és hatékonyan teljenek az oktatásai.

KÖNYVBEMUTATÓ HELYSZÍN

Mutassa be könyvét kultúránk egyik meghatározó épületében, a Müpában, állófogadással egybekötve!

KARÁCSONYI VACSORA/BULI

Ünnepelje a Karácsonyt a Müpában! Zárja az évet meghitt hangulatú, elegáns termünkben munkatársaival!

SAJTÓ-
TÁJÉKOZTATÓ

Széksoros elrendezéssel 70 férőhelyes különtermet és teljes színpadtechnikát biztosítunk sajtótájékoztatója számára.

WORKSHOP/ OKTATÁS

Nyugodt körülményeket, kivetítőt, választható étel-és italkínálatot biztosítunk, hogy zavartalanul és hatékonyan teljenek az oktatásai.

KÖNYV-
BEMUTATÓ

Mutassa be könyvét kultúránk egyik meghatározó épületében, a Müpában, állófogadással egybekötve!

CÉGES PARTI HELYSZÍN

Ünnepeljék meg a cég sikereit nálunk, elegáns környezetben, a Müpa épületében!

KONFERENCIA-
TEREM

Rendezzen konferenciát nálunk, állófogadással, ebédmenüvel, kifinomult környezetben!

DÍJÁTADÓ
TEREM

Ha igazán stílusos díjátadót akar tartani, hozza csapatát a Müpába!

TRÉNING / TOVÁBBKÉPZÉS

Techikai felszereltség és megnyugtató atmoszféra jellemez minket.

ÁLLÓFOGADÁS HELYSZÍN

Két teremmel, színpaddal, saját könyhával, könyöklő és körbeülhető asztalokkal várjuk álló- és ültetett állófogadásra Önt és vendégeit!

ESKÜVŐI VACSORA

Meghitt hangulatú teremmel, saját konyhával, színpaddal és teljes technikai felszereltséggel várjuk Önöket a nagy nap megünneplésére!

BALLAGÁSI EBÉD / VACSORA

Ünnepelje családja és barátai körében frissen elballagott gyermekét elegáns, meghitt környezetben akár egy ebéd, akár vacsora keretein belül!

OSZTÁLY-
TALÁLKOZÓ

Különtermünk akát 150 fő befogadására is alkalmas, így nem csak osztály- hanem évfolyamtalálkozók szervezésére is tökéletesen alkalmas.

ÉVÉRTÉKELŐ / ÉVNYITÓ/ÉVZÁRÓ

150 férőhelyes különtermmel és komplett színpadtechnikával várjuk Önt és céges rendezvényeit!

CÉGES CSALÁDI NAP

Hívja meg kollégáit és családjainkat hozzánk! Teljeskörű cateringet, zenét és színpadot biztosítunk.

SZÍNHÁZTEREM BÉRLÉS

Széksoros elrendezéssel és színpaddal 70 fős különtermünk tökéletes kisebb színdarabok előadására.

EGYÉB RENDEZVÉNY

Ha a fenti listában nem szereplő rendezvényeket is örömmel vendégül látjuk. Írja meg nekünk elképzeléseit!

parallax background
 

VIRTUÁLIS TÚRA


Járja be rendezvényhelyszínünket virtuálisan! Nézze meg a különböző elrendezéseket és válassza ki az Ön rendezvényéhez leginkább illeszkedő típust!

BUDAPESTI RENDEZVÉNYHELYSZÍN, KÖZPONTI ELHELYEZKEDÉSSEL

A Bohém Étterem és budapesti rendezvényhelyszín remek elhelyezkedéssel rendelkezik. Budapesten, a 9. kerületi Komor Marcell utca 1. szám alatt található meg rendezvényhelyszínünk, amely a Művészetek Palotájában, annak hangversenyterme mellett helyezkedik el. A Müpában számtalan felfedezni való élmény várja, melyek közül egyik budapesti rendezvényhelyszínünk is! Nálunk kellemesen töltheti el idejét különleges hangulatú termeinkben, amelyek közelségében a világ híres zenészei szoktak muzsikálni.


BUDAPESTI RENDEZVÉNYHELYSZÍN, ELEGÁNS TERMEKKEL

A Bohém Étterem termei és belső megjelenése a nagyvárosi, modern eleganciát idézik. A budapesti rendezvényhelyszín kialakításakor figyeltünk arra, hogy bármilyen célközönség jól érezze magát nálunk. Ennek fontos eleme a belső dizájn. Kellemesen színes belterekkel, gyönyörű tapétákkal, hangulatvilágítással és fényekkel, elegáns bútorokkal és kiegészítőkkel igyekeztünk a megfelelő hangulat megteremtésére.

BUDAPESTI RENDEZVÉNYHELYSZÍN, SOKÉVES TAPASZTALATTAL

Sokéves fennállásunk óta számos vendég megfordult már a Bohém Étterem és budapesti rendezvényhelyszín falain belül. Bízza ránk a rendezvényszervezés minden nyűgjét, s baját! Ön elmondja ötleteit és mi megvalósítjuk! Önnek csak a vendégek értesítéséről kell gondoskodnia, míg mi minden egyéb szervezési feladatot leveszünk a válláról. Mi és szakképzett vendéglátóink arra törekszünk, hogy maximális elégedettséggel távozzanak tőlünk! Így a hét minden napján, teljes odaadással dolgozva, mindent megteszünk az egyedi igények kielégítése érdekében is!


BÁRMILYEN ESEMÉNYRE TÖKÉLETES BUDAPESTI RENDEZVÉNYHELYSZÍN

A Bohém Étterem és budapesti rendezvényhelyszín tökéletes választás bármilyen esemény megrendezésén is gondolkodik. Tapasztalataink azt mutatják, hogy vendégeink sokféle eseményre választanak rendezvényhelyszíneket. Legyen szó nyilvános vagy privát eseményről, nálunk egyszerre akár 120 fő is élvezheti egymás társaságát! Ismerjük az üzleti rendezvények csínját-bínját! Lehetőséget biztosítunk a legtöbb céges vagy magán rendezvény lebonyolítására is! A Bohém Étteremben várjuk Önt és kedves vendégeit privát hangulatú üzleti megbeszélésre, céges meetingre, egy finom üzleti ebédre vagy vacsorára, fogadásra, különféle megbeszélésekre, konferenciákra és sajtótájékoztatókra, de akár céges karácsonyi partikra is! És még számtalan egyéb lehetősége is van, ha belénk fekteti bizalmát és minket bíz meg a rendezvényszervezéssel!

AJÁNLATKÉRÉS

Wagner Napok 2019

Legyen teljesebb az élmény!

Vásárolja meg vacsorajegyét előre, kedvezményes áron!